پیك ماراوا

598 طرح تحقیقاتی از سوی موسسه تحقیقات دیم اجرا می شود

مراغه - رییس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور گفت: در سال جاری 598 طرح تحقیقاتی و علمی از سوی این موسسه در مناطق مختلف کشور اجرا می شود.


ˈعبدالعلی غفاریˈ روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح ها در قالب 244 عنوان پژوهشی از سوی محققان این موسسه اجرا می شود.

وی گفت: از این طرح ها 16 عنوان به صورت آنفارم، 16 مورد خاص، 92 مورد مستقل، 102 مورد طرح ملی و 18 مورد نیز به صورت مشترک با سازمان ها و نهادها اجرا می شود.

رییس موسسه تحقیقات دیم کشور اظهارکرد: 57 مورد از این عنوان تحقیقات در زمینه حبوبات، 25 مورد در بخش دانه های روغنی ، 107 مورد در عرصه غلات و 38 مورد نیز در زمینه مدیریت منابع اجرا می شود.

دكترغفاری افزود: این موسسه در زمینه تحقیقات کشاورزی با موسسات داخلی و بین المللی در زمینه تحقیقاتی و پژوهشی همکاری و طرح های این موسسه نیز در این راستا اجرا می شود.

موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور مستقر در مراغه جزو 24 موسسه تحقیقاتی بخش کشاورزی در کشور محسوب شده و با دهها موسسه تحقیقاتی بین المللی و ملی از جمله ایکاردا در زمینه کارهای تحقیقاتی کشاورزی همکاری دارد.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

دو هزار و 762 تن عسل در مراغه تولید شد

مراغه - مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: در سال گذشته زنبورداران این شهرستان دو هزار و 762 تن عسل تولید کردند.


ˈمحمد نریمانیˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عسل تولید شده در این شهرستان معادل 24 درصد از تولید آذربایجان شرقی است.

وی با بیان اینکه عسل مراغه جزو با کیفیت‌ترین عسل‌های تولیدی در کشور است، اظهار کرد: در سال گذشته تولید عسل در این شهرستان 40 درصد نسبت به سال 90 افزایش یافت.

مدیر جهاد کشاورزی مراغه ادامه داد: این شهرستان با داشتن 151 هزار کلنی کندوی مدرن و بومی در بین شهرستان‌ های استان مقام اول را به خود اختصاص داده است.

نریمانی اضافه کرد: میانگین تولید عسل در کندوهای مدرن و بوی این شهرستان به ترتیب 23 و 10 کیلوگرم است.

وی گفت: 50 درصد عسل تولیدی این شهرستان در دیگر شهرهای استان و تهران عرضه می‌شود.

نریمانی ادامه داد: عسل مراغه به خاطر پائین بودن رطوبت از مرغوبیت و مشتری‌ پسندی زیادی برخوردار است.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

دو کارگر مراغه ای حین حفر چاه در اثر مسمومیت با گازهای متصاعد شده جان خود را از دست دادند.

مسوول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این سانحه در پی سهل انگاری در رعایت اصول فنی هنگام کار در چاه در روستای جیرانلوی شهرستان مراغه رخ داد.

حبیب حسینقلیزاده افزود: در اثر گازهای متصاعد شده از چاه دو نفر از کارگران مسموم شده و جان خود را از دست دادند و یک نفر نیز با رسیدن نیروهای امدادی از مرگ نجات یافته و به بیمارستان مراغه انتقال داده شد.

وی بر لزوم رعایت نکات ایمنی در حفر چاه تاکید کرد و گفت: گازهای متصاعد شده از چاه می تواند کشنده باشد بنابر این باید افراد حرفه ای به حفر چاه اقدام کنند.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

سارق مسلح خودرو در مراغه دستگیر شد

مراغه - فرمانده نیروی انتظامی مراغه از دستگیری سارق مسلح خودرو در این شهرستان خبر داد.


سرهنگ ˈعیسی هاتفیˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سارق پس از انجام طرح تحقیقاتی پلیس آگاهی این شهرستان به همراه یک خودرو مسروقه دستگیر شد.

وی گفت: به هنگام دستگیری این فرد، یک قبضه سلاح جنگی از نوع کمری و 13 گرم مواد مخدر از نوع شیشه به همراه وی کشف شد.

فرمانده نیروی انتظامی مراغه افزود: این فرد هم اکنون در بازداشت بوده و تحقیقات بیشتر در این زمینه ادامه دارد.

هاتفی همچنین از اجرای طرح برخورد با آلودگی صوتی در این شهرستان خبر داد و افزود: در این عملیات حدود 13 خودرو متخلف به پارکینگ هدایت شدند.

وی با بیان اینکه 25 راننده متخلف نیز در این ارتباط اعمال قانون شدند، یادآوری کرد: این طرح در راستای ارتقای امنیت و آسایش روحی و روانی شهروندان از سوی پلیس اجرا شد.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

هلال احمر مراغه برای یک هزار نفر خدمات امدادی ارایه کرد

مراغه – رییس جمعیت هلال احمر مراغه گفت: در سال گذشته هلال احمر این شهرستان برای یک هزار نفر خدمات امدادی ارایه کرد.

ˈ
امیرمحمد نائبیˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در این مدت 500 نفر از مسافران جاده ای از امکانات اسکان اضطراری این جمعیت استفاده کردند.

وی گفت: در سال گذشته واحدهای امداد و نجات این سازمان 300 نفر از مصدومان تصادف های جاده ای را با بکارگیری نیروهای آموزش دیده و با استفاده از امکانات و آمبولانس های مجهز به مراکز درمانی انتقال دادند.

رییس جمعیت هلال احمر مراغه اظهارکرد: در این مدت به 200 نفر از روستاییان این شهرستان نیز خدمات درمان سرپایی در پایگاه شهید رنجبر این جمعیت ارایه شد.

نائبی افزود: در سال گذشته نجاتگران واحد امداد و نجات این جمعیت در پایگاه امدادی شهید رنجبر این شهرستان در امداد به حادثه دیدگان جاده مراغه – هشترود نقش مهمی را ایفا کردند.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شنبه 24 فروردین 1392 :: نویسنده : حسین مطلوبی
در تابستان چه غذاهایی نخوریم!
پزشکان با توجه به تغییر شرایط آب و هوا در فصل تابستان و گرمای شدید در این فصل به افراد در خصوص داشتن رژیم غذایی خاص توصیه می کنند تا ا زموادی که آب میان بافتی بیشتر دارند استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ خوردن میوه هایی مانند هندوانه، گریپ فروت و نیز آناناس به دلیل داشتن آب میان بافتی فراوان در آن ها توصیه می شود، همین طور پزشکان توصیه می کنند تا افراد تا حد امکان آب بنوشند و از پوشیدن لباس هایی که در ترکیب آنها الیاف نایلونی استفاده شده به سبب ایجاد حرارت و تعریق و خارش و سوزش پوست خودداری کنند.

گفتنی است پزشکان توصیه می کنند تا افراد در تابستان زیاد غذای سرخ کرده نخورند و در عوض از میوه و سبزیجات تازه به خصوص گوجه فرنگی ، خیار، کاهو ، اسفناج و حبوبات استفاده کنند.
همین طور پزشکان توصیه می کنند که غذاهای پرچرب نیز به دلیل اینکه افراد در فصل گرما زیاد ورزش نمی کنند هم نخورند.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شنبه 24 فروردین 1392 :: نویسنده : حسین مطلوبی
مثلا میوه کیوی با اینکه پوستی کرکی دارد و خوردن آن چندان خوشایند نیست اما به هر حال باید راهی برای بدست آوردن مواد مغذی آن موجود باشد . پس بهتر است به هر طریق ممکن آنها را مصرف کنید.
به گزارش افکارنیوز، تا آنجا که دهان در تماس با انواع خوراکی ها، از جمله میوه هاست، تمام انواع آنها به نوعی نرم و آبدار هستند ، به خصوص گوشت میانی یا همان مغز میوه . ولی طبق یک تحقیق انجام شده توسط دانشگاه فلوریدا ، به این نتیجه رسیده اند که بعضی از انواع آنتی اکسیدان های محافظ سلامتی در پوست میوه ها موجود است. بنابراین دور ریختن پوست آنها عاقلانه نیست. مثلا میوه کیوی با اینکه پوستی کرکی دارد و خوردن آن چندان خوشایند نیست اما به هر حال باید راهی برای بدست آوردن مواد مغذی آن موجود باشد . پس بهتر است به هر طریق ممکن آنها را مصرف کنید.

بهترین راه برای رهایی از چروک های پوستی و مبارزه با سرطان ها ،خوردن میوه ها با پوست است. در ادامه به ۵ نوع از میوه‌هایی که پوست آنها دارای خواص مفیدی است اشاره می شود.

سیب:
مواد فیتوشیمیایی ضد سرطانی موجود در پوست سیب درختی ، ۸۷ درصد بیشتر از مغز خود میوه آن است. بنابراین بهتر است از این به بعد سیب را پوست آن صرف کنید.

خیار:
پوست این میوه کم کالری از ماده سیلیکا تشکیل یافته است که خود این ماده باعث تازگی و طراوت پوست و مانع ایجاد چروک می شود. یعنی خاصیت کلاژنی دارد. هیچ پیشنهادی برای مقدار مصرف روزانه سیلیکا وجود ندارد ولی متخصصین اظهار کرده اند که حداقل ۵ میلی گرم سیلیکا در یک روز مقداری است که بعد از خوردن یک خیار با پوست کسب می کنید.

بادمجان:
پوست بادمجان در حدود ۳۰۰ میلیگرم ناسونین دارد . آنتی اکسیدانی که مانع از آسیب سلولهای مغزی می شود. همچنین حاوی ۲۰۰ میلی گرم پتاسیم (ضد گرفتگی عضله) و ۱۳ میلی گرم منیزیم موثر در ساختمان بافت پیوندی و ۳ گرم فیبر موثر در لاغری شکم است.

کیوی:
مواد شیمیایی موجود در این پوست کرکدار عاملی برای مبارزه با باکتری های استافیلوکوک و باکتری ایکولای است.

پرتغال:
پوست پرتغال حاوی ماده لیمونین است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش می باشد. دانشمندان معتقدند که خوردن یک قاشق چای خوری پوست پرتغال در هر هفته ، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا ۳۰ درصد کاهش می دهد.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شنبه 24 فروردین 1392 :: نویسنده : حسین مطلوبی
مصرف مواد غذایی تلخ بخشی از عادت‌های خوب و سالم غذایی است. اگر چه شاید خوردن این قبیل خوراکی‌ها برای همه ساده نباشد اما باید بدانید که مواد غذایی تلخ برای حفظ سلامت بدن لازم هستند.

 صنعت بیمه -  اگر بدنتان به درستی نتواند مواد مغذی را جذب کند دیگر اهمیتی ندارد که چه می‌خورید. به خاطر اینکه اگر بهترین و مغذی‌ترین مواد غذایی را هم مصرف کرده باشید بدنتان نمی‌تواند خواص آن را دریافت کند.

مواد غذایی تلخ و سبزیجات معطر خشک باعث بهبود هضم غذا می‌شوند.

 

به گزارش شبکه ایران، مصرف مواد غذایی تلخ بخشی از عادت‌های خوب و سالم غذایی است. اگر چه شاید خوردن این قبیل خوراکی‌ها برای همه ساده نباشد اما باید بدانید که مواد غذایی تلخ برای حفظ سلامت بدن لازم هستند. با ما همراه باشید تا با گوشه ای از خواص این مواد غذایی آشنا شوید.

 

 

تلخی مواد غذایی در خدمت طعم‌های دیگردر خیلی از کشورهای دنیا یک پنجم کالری‌هایی که مردم مصرف می‌کنند از مواد غذایی شیرین مانند نوشیدنی‌های گازدار، نوشیدنی‌های انرژی زا، سس سرکه، آب نبات‌ها، غلات و هله‌هوله‌ها تأمین می‌شود. ذائقه‌ هر فرد مختص به خود اوست. در واقع ذائقه‌ هر کس از تجربیات و عادت‌های غذایی مادر در طول دوران بارداری حاصل می‌شود. اما همه می‌توانند با کمی تلاش ذائقه‌ خود را تغییر داده و از طعم‌های مختلف استفاده کنند. زمانی که شما از انواع مواد غذایی که مواد غذایی تلخ نیز جزو آن‌هاست استفاده می‌کنید در واقع طعم سلامتی را می‌چشید.

 

مواد غذایی تلخ به جذب مواد مغذی کمک می‌کنند

مواد غذایی تلخ و سبزیجات معطر خشک باعث بهبود هضم غذا می‌شوند. این مواد غذایی سلول‌های چشایی واقع در زبان را تحریک می‌کنند. سلول‌های گیرنده‌ طعم‌ها نیز باعث تولید آنزیم‌ها و ترشح صفرا می‌شوند. زمانی که گوارش راحت‌تر انجام بگیرد جذب مواد مغذی نیز ساده تر خواهد بود. اگر بدنتان به درستی نتواند مواد مغذی را جذب کند دیگر اهمیتی ندارد که چه می‌خورید. به خاطر اینکه اگر بهترین و مغذی‌ترین مواد غذایی را هم مصرف کرده باشید بدنتان نمی‌تواند خواص آن را دریافت کند.

متخصصان توصیه می‌کنند برای داشتن رژیم غذایی مناسب از هر نوع ماده‌ی غذایی استفاده کنید. به عقیده‌ی متخصصان اگر مشکلات گوارشی دارید قبل از خوردن غذای سنگین و چرب مواد غذایی تلخ مانند سالاد برگ‌های گل قاصدک میل کنید.

مواد غذایی تلخ برای تمیز کردن کبد

متأسفانه ما از تمامی خواص سبزیجات برگ دار خبر نداریم اما چینی‌ها و هندی‌ها از قرن‌ها پیش مواد غذایی تلخ را وارد برنامه‌ی غذایی خود کرده‌اند. سبزیجات برگ دار تلخ مانند کلم پیچ تایلندی، برگ‌های گل قاصدک، تربچه، کاسنی فرنگی، کلم، ترب سفید و کلم راکت حاوی مواد مغذی ضروری هستند که به عملکرد کبد کمک می‌کنند. یعنی اینکه باعث کنترل کلسترول و هورمون‌ها می‌شوند، خون را تصفیه و به سوخت و ساز چربی‌ها کمک می‌کنند.

مواد غذایی تلخ سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی

سبزیجات برگ دار معمولاً سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین C و ویتامین K و همچنین مواد معدنی متنوعی مانند کلسیم، پتاسیم و منیزیم می‌باشند. این مواد غذایی سرشار از اسیدفولیک و فیبر هستند و چربی و سدیم کمی دارند. به عنوان مثال کلم راکت حاوی بتاکاروتن، ویتامین C و آهن می‌باشد در حالی که برگ‌های گیاه قاصدک سرشار از ویتامین‌های A، E،K، آهن، کلسیم و آنتی اکسیدان ها می‌باشند.

مواد غذایی تلخ میل مصرف قند را کاهش می‌دهد

متخصصان توصیه می‌کنند که افراد بزرگسال با توجه به سن و جنسیت خود روزانه بین 25 تا 30 گرم فیبر مصرف کنند. افراد دیابتی نیز برای کنترل قند خون خود لازم است که تا 50 گرم فیبر دریافت کنند. به توصیه متخصصان مصرف سبزیجات برگ دار و سبزیجات معطر چه تلخ باشد یا نه مواد مغذی و فیبرهای زیادی به بدن می‌رساند و همچنین میل شدید به مصرف قند را کاهش می‌دهد.

چگونه سبزیجات تلخ را مصرف کنیم؟

سبزیجات برگ دار سبز را بشویید تا تمیز شده و شن و آلودگی آن‌ها زدوده شود. سپس آن‌ها در پارچه‌ی تمیزی بپیچید تا خشک شوند. می‌توانید این سبزیجات را به صورت خام یا پخته شده مصرف کنید. برای افزایش جذب ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در این مواد غذایی کمی روغن زیتون به آن‌ها اضافه کنید.

توجه داشته باشید کمی وقت می‌برد تا ذائقه‌تان به طعم تلخ این مواد غذایی عادت کند. می‌توانید این سبزیجات تلخ را به همراه خرما یا توت فرنگی یا سبزیجات دیگر میل کنید. متخصصان توصیه می‌کنند که مواد غذایی تلخ را به خوبی بجوید تا آنزیم‌های گوارشی بیشتر ترشح شود.

البته برای افرادی که طرفدار قهوه و شکلات تلخ هستند مصرف سبزیجات تلخ چندان سخت نیست. بر اساس نتایج پژوهش‌ها شکلات و قهوه نیز سرشار از مواد مغذی لازم برای سلامتی می‌باشند.

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شیوع چاقی مفرط در جوان‌ترین نسل زنان و مردان دارای میانگین سنی 40 سال، به شیوع این عارضه در مسن‌ترین نسل دارای میانگین 55 سال شباهت دارد.
یافته‌های جدید حاکی از آن است که بزرگسالان امروزی در مقایسه با بزرگسالان نسل‌های پیشین، علی‌رغم امید به زندگی بالاترشان، تا حد زیادی از سلامت پایین‌تری برخوردار هستند.
 
گربن هالسج پژوهشگر «موسسه ملی هلند برای محیط و سلامت عمومی»، در تحقیقات خود، چاقی مفرط را عامل اصلی این قضیه برشمرد.
 
وی مدعی است که شیوع چاقی مفرط در جوان‌ترین نسل زنان و مردان دارای میانگین سنی 40 سال، به شیوع این عارضه در مسن‌ترین نسل دارای میانگین 55 سال شباهت دارد.
 
این می‌تواند بدین معنا باشد که نسل امروز 15 سال پیرتر از سن واقعی می‌نماید و مدت طولانی‌‍تری در معرض چاقی مفرط قرار دارد.
 
هالسج در پژوهش خود سلامت شش هزار و 377 مرد و زن را با وقفه شش، 11 و 16 سال بررسی کرد.
 
شرکت‌کنندگان حاضر در این پروژه، به گروه‌های 10 ساله تقسیم و از لحاظ جنسیت از یکدیگر تفکیک شدند؛ بنابراین دانشمندان توانستند تغییرات نسلی را از لحاظ سلامت رهگیری کنند.
 
آن‌ها به ویژه به دنبال تغییرات در وزن بدن، فشار خون، کلسترول و سطوح کلسترول دارای لیپوپروتئین با تراکم بالا (HDL) بودند.
 
نتایج نشان داد که افراد امروزی از لحاظ متابولیکی کمتر سالم هستند، زیرا فشارخون بالا و چاقی مفرط به مشکلات عمده‌تری در میان این جمعیت در مقایسه با نسل‌های گذشته تبدیل شده است.
 
آمارها نشان داده است که در میان نسل اول، مردان حاضر در دهه سی‌ام زندگی‌، 40 درصد دارای وزن بالا بودند، اما در نسل بعدی مردان در دهه‌ سی‌ام، 52 درصد دچار این عارضه بودند.
 
هاسلج عنوان کرد که چاقی مفرط از مصرف سیگار به عنوان مداخله‌گر اصلی در کاهش ارقام امید به زندگی، پیشی گرفته است.
 
نتایج این پژوهش همچنین نشان می‌دهد به دلیل این که شیوع سیگار در کشورهای دارای درآمد بالا در حال کاهش است، مردم این جوامع در حال تجربه تغییر از بیماری‌های مرتبط با سیگار(مانند سرطان ریه) به بیماری مرتبط با چاقی مفرط (مانند دیابت‌) هستند.



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

آپلود عکس رایگان و دائمی
تغذیه موادغذائی- همشهری آنلاین:
پزشکان چینی در یک آزمایش جدید دریافته اند که نوعی ترکیب موجود در سفیده تخم مرغ می‌تواند در کاهش فشار خون نقش موثری داشته باشد.

به گزارش ایسنا، در این آزمایش معلوم شد سفیده تخم‌مرغ که جایگزینی مناسب برای زرده آن است به کاهش فشارخون کمک می‌کند.

«ژیپنگ یو» پزشک ارشد دانشگاه «جیلین» چین گفت: در این آزمایش که بخشی از برنامه‌های مطالعاتی انجمن شیمی آمریکا بوده است، مشخص شد: ترکیبات موجود در سفیده تخم‌مرغ قابلیت کاهش فشارخون را دارد و تاثیر آن مشابه با مصرف دوز پایین نوعی داروی فشارخون موسوم به «کاپتوپریل» است.

یو و گروهی از پزشکان در این بررسی دریافتند که ترکیب موجود در این ماده خوراکی، توانایی متوقف ساخت فعالیت ترکیب ACE را دارد. ACE ماده‌ای است که در بدن تولید و موجب افزایش فشار خون می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، یو همچنین تاکید کرد: افرادی که مبتلا به فشارخون بالا هستند، باید پیش از اعمال هرگونه تغییری در رژیم غذایی‌شان با پزشک معالج مشورت کنند.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

مراغه - عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه گفت: انقلاب اسلامی به ایرانیان عظمت و عزت بخشید.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈمحمدتقی پورمحمدیˈ در خطبه های نماز جمعه

مراغه اظهار کرد: غرور ملی ایرانیان در زمان پهلوی و قاجار تحقیر شده بود و در زمان قاجار 17شهر قفقاز در پی جنگ های ایران و روسیه و در عهدنامه های ننگین گلستان و ترکمن چای از پیکره ایران جدا شد.

وی اضافه کرد: سربلندی و عزتی را که جمهوری اسلامی ایران به مسلمانان می دهد در هیچ کجای جهان نمی توان پیدا کرد.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 22 فروردین 1392 :: نویسنده : حسین مطلوبی
باشگاه خبرنگاران: به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بیانگر ارتباط کاهش نسبی فشار خون با نوشیدن چای سیاه بوده است، به همین دلیل ما بر آن شدیم تا فواید نوشیدن چای را گردآوری کنیم.
 
مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۰ در دانشگاه UCL نشان داد کسانی که یک فنجان چای سبز می‌نوشند، در مقایسه با کسانی که سایر نوشیدنی‌های آرامش‌بخش را می‌نوشند، زود‌تر می‌توانند بر استرس خود غلبه کنند. چای سیاه در مقایسه با چای سبز محافظت بیشتری بر ضد‌ترکیبات استرس دارد.

این شما و این خواص نوشیدنی محبوب.

نه سرطان، نه سکته

۱ - چای سبز خواص ضد‌سرطانی دارد. در پژوهش‌های متفاوت نشان داده شده است که کاتچین، ماده‌ای که در چای سبز یافت می‌شود و EGCG نام دارد، با توقف یا تاخیر در رشد سلول‌های سرطان مرتبط است. این ماده می‌تواند در کاهش دادن سرطان‌هایی همچون مثانه، روده بزرگ، مری، لوزالمعده، مقعد و شکم مفید باشد. مطالعات فنلاندی‌ها هم اخیرا نشان داده، نوشیدن چای سبز در حد متعادل، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.

۲ - مصرف چای سبز، سبب پایین آمدن خطر بیماری انسداد شریان‌ها می‌‌شود. در مطالعه‌ای که ژاپنی‌ها انجام داده‌اند، محققان دریافته‌اند هرچه بیشتر چای سبز بنوشید، شانس مبتلا شدن به بیماری گرفتگی رگ‌ها در شما کمتر می‌‌شود.

۳ - چای سبز قادر است خطر لخته شدن خون و سکته‌ها را کاهش دهد. «دکتر جانی بوون» در کتاب ۱۵۰ خوراکی سالم این سیاره می‌گوید: «چای سبز میزان ماده‌ای به نام فیبرینوژن را که می‌تواند باعث لخته شدن خون و بروز سکته‌ شود، در بدن پایین‌آورد.»

بی‌خیال اضطراب

۴ - چای سیاه می‌تواند به کاهش استرس‌ها در زندگی روزمره کمک کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۰ در دانشگاه UCL نشان داد کسانی که یک فنجان چای سبز می‌نوشند، در مقایسه با کسانی که سایر نوشیدنی‌های آرامش‌بخش را می‌نوشند، زود‌تر می‌توانند بر استرس خود غلبه کنند. چای سیاه در مقایسه با چای سبز محافظت بیشتری بر ضد‌ترکیبات استرس دارد.

۵ - انواع چای‌ها و دم‌نوش‌های بدون کافئین و چای‌های گیاهی می‌توانند بیماری‌های متابولیکی یا بیماری‌های مربوط به سوخت‌و‌ساز بدن را کاهش داده و درمان کنند.

به‌طور کلی این‌که نوشیدن انواع مختلف چای، بخشی از یک زندگی سالم است، به اثبات رسیده است؛ نمونه پژوهش‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، تنها قطره‌ای از دریای تحقیقات و مطالعات انجام شده در این زمینه است که می‌تواند شما را به نوشیدن چای علاقه‌مند و در شما حس بهتری ایجاد کند.

جوانی در فنجان، منتظر شماست

۶ - دم نوش‌ها و چای هانیبوش (نوعی گیاه دارویی که طعم و بوی عسل دارد) و نوعی از چای سبز می‌توانند سرطان پوست را از بین ببرند. در یک پژوهش در آزمایشگاه، مصرف دم‌نوش‌ها و هانیبوش، مانع ایجاد سرطان پوست در موش‌ها شده است و ما امیدواریم در آینده این مواد روی انسان‌ها نیز همین تاثیرات را داشته باشند.

۷ - انواع چای خاصیت ضد‌پیری دارند. دانشمندان با مطالعه روی بلدرچین دریافته‌اند فرآورده‌های موجود در بوته چای به توانایی تخمگذاری آن‌ها در طولانی مدت کمک می‌کند. از آنجایی که پرندگان حیوانات پیشنهاد شده برای تحقیقات ضد‌پیری بودند، انتظار می‌رود دم‌نوش‌ها به همین میزان برای انسان‌ها نیز مفید باشند.



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
نتایج اولیه تحقیقات در آلمان نشان می دهد كه مصرف موضعی كافئین می تواند از ریزش مو جلوگیری نماید.

نتایج اولیه تحقیقات در آلمان نشان می دهد كه مصرف موضعی كافئین می تواند از ریزش مو جلوگیری نماید. مکانیسم احتمالی این اثر مربوط به نقش کافئین در مهار عوامل اصلی ریزش مو از جمله هورمون دی هیدروتستوسترون و آنزیم فسفودی استراز می باشد.

نتایج مطالعات این پژوهشگران تا این مرحله بر روی مدل های آزایشگاهی بوده و مشخص نموده است كه مصرف موضعی كافئین با مهار اثرات هورمون دی هیدروتستوسترون از ریزش مو جلوگیری می كند.

متخصصان معتقدند که شایع ترین عامل ریزش مو ژنتیک بوده و در مردان شایع تر است.

این تیم تحقیقاتی امیدوار است نتایج این بررسی و استفاده از کافئین در داروهای موضعی و شامپوها بتواند روش های نوینی را برای درمان ریزش مو به جامعه پزشکی ارایه دهد.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 22 فروردین 1392 :: نویسنده : حسین مطلوبی
محققان به افرادی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند هشدار می‌دهند که صرف دیرهنگام ناهار موجب افزایش وزن می‌شود.

محققان دانشگاه بریگهام و بیمارستان زنان بوستون در مطالعه‌ای متوجه شدند که دیر ناهار خوردن روند کاهش وزن را متوقف می‌سازد. این درحالی است زمان صرف وعده‌های غذایی کوچکتر نقشی در متوقف ساختن روند کاهش وزن ندارد. در این مطالعه که 420 فرد دارای اضافه‌وزن را که در یک برنامه درمانی کاهش وزن 20 هفته‌ای شرکت کرده بودندنشان داد افرادی که ناهار خود را قبل از ساعت 3 بعد از ظهر صرف می‌کردند در مقایسه با افرادی که دیرتر از این ساعت ناهار می‌خورند 30 درصد بیشتر کاهش وزن داشتند. در این مطالعه نیمی‌از افراد ناهار خود را قبل از ساعت 3 بعد از ظهر و نیمی‌دیگر دیرتر از این ساعت صرف کردند.این مطالعه که در مجله بین‌المللی Obesity منتشر شده است، نشان داد: افرادی که زود ناهار می‌خورند بطور متوسط حدود 10 کیلوگرم کاهش وزن پیدا کردند.محققان گفتند: این اولین مطالعه‌ای است که نشان می‌دهد زمان غذا خوردن در روند کاهش وزن تاثیر دارد.نتایج این مطالعه نشان داد، افرادی که دیر ناهار می‌خوردند نسبت به افرادی که زود ناهار خود را صرف می‌کردند روند کاهش وزن کندتر و کاهش وزن بسیار کمتری داشتند که نشان می‌دهد زمان صرف وعده مفصل غذایی روزانه عامل مهمی‌در برنامه کاهش وزن است.این مطالعه همچنین نشان داد، افرادی که دیر ناهار می‌خوردند حساسیت آنها نسبت به انسولین کمتر بود که این خود یک عامل خطرساز در ابتلا به دیابت است.در این مطالعه مشاهده شد افرادی که دیر ناهار می‌خوردند اما کاهش وزن پیدا کرده بودند کالری‌های کمتری در وعده صبحانه مصرف کرده بودند یا اصلا صبحانه نمی‌خوردند.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 22 فروردین 1392 :: نویسنده : حسین مطلوبی
با پیروی از 6 راهی که در این گزارش به آنها اشاره می‌شود و وارد کردن این تغییرات در زندگی خود بدون اینکه سختی بکشید لاغر می‌شوید.
۱- یاد بگیرید که جدول ارزش تغذیه‌ای و میزان کالری بسته‌های غذایی را بخوانید: اگر می‌خواهید وزنتان کم شود باید یاد بگیرید که مراقب کالری دریافتی خود باشید. برای شمارش کالری هم باید با روش خواندن برچسب‌های غذایی آشنا شوید. با خواندن برچسب‌ها می‌توانید در بین نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها انواع سالم‌تر و کم‌کالری‌تر را انتخاب کنید.
۲- آگاهانه میان وعده بخورید: با هر سه ساعت یک بار چیزی خوردن از پرخوری پیشگیری ‌کنید و سطح قند خونتان را متعادل نگه دارید. نخوردن و گرسنگی کشیدن نتیجه‌ای عکس در کاهش وزن دارد چون تلاشتان برای سالم خوردن و کنترل حجم غذای مصرفی‌تان را به هدر می‌دهد.
برای داشتن میان ‌وعده‌های سالم مانند یک سیب یا لقمه‌ای نان و پنیر برنامه‌ریزی کنید. بیشتر خوردن ممکن است نامعقول به نظر برسد اما خوردن آگاهانه میان وعده‌ها کمکتان می‌کند تا وزن کم کنید.
۳- غلات کامل، میوه‌ها و سبزیجات را بیشتر مصرف کنید: مواد مغذی موجود در غلات کامل، میوه‌ها و سبزیجات با تقویت سلامت جسمی، ریسک بیماری‌های مختلف را کاهش می‌دهند و چون کالری پایینی دارند، می‌توانید مقدار بیشتری از آنها را بخورید. همچنین فیبر موجود در آنها با احساس سیری بیشتری که ایجاد می‌کند، منجر به پیشگیری از پرخوری و کنترل حجم غذای مصرفی و در نتیجه کاهش وزن می‌شود.
۴- فراوان آب بنوشید: آب از مسیرهای متعددی در کاهش وزن موثر است.اگر دچار مشکل احتباس آب هستید، نوشیدن آب زیاد می‌تواند منجر به کاهش احساس تورم شود.نوشیدن آب جایگزین نوشابه‌های پرکالری مقدار کالری دریافتی‌تان را کاهش می‌دهد.سیراب کردن بدن با حفظ و تقویت سلامتی، انگیزه فرد برای کاهش وزن را بالا نگه می‌دارد.یادتان باشد برای نوشیدن آب منتظر علامت تشنگی خود نشوید و قبل از اینکه احساس تشنگی کنید، آب بنوشید. چون ممکن است پیغام تشنگی با گرسنگی تداخل پیدا کند و در نهایت موجب پرخوری شود.
۵- تحرک داشته باشید: تقریبا غیرممکن است که بدون داشتن فعالیت بدنی منظم بتوانید وزن کم کرده و آن را حفظ کنید. از همین امروز با برنامه‌ای برای پیاده‌روی تند، دوچرخه سواری و یا هر فعالیت دلخواه دیگر شروع کنید. به تدریج با ده دقیقه در روز در مسیر قرار بگیرید تا در نهایت بتوانید بیشتر روزهای هفته ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در روز ورزش کنید. ظرف چند هفته از فواید سلامتی‌بخش ورزش و نتایج کاهش وزن آن بهره‌مند خواهید شد. انجام دادن ورزش منظم با بالا بردن سطح سوخت و ساز بدنتان مسیر کاهش وزن را هموارتر می‌کند.
۶- حجم غذای مصرفی‌‌تان را کنترل کنید: شاید اندازه‌گیری حجم غذای مصرفی کاری دشوار و پرزحمت باشد اما نتیجه‌ای ارزشمند در تلاشهایتان برای کاهش وزن دارد. همه کسانی که قصد کاهش وزن دارند، باید هر چیزی را که می‌خورند به همراه زمان و مقدار مصرف آن را در دفترچه‌ و یا حتی در وبلاگ خود یادداشت کنند. دفتر یادداشت غذایی تصویر واضحی از عادات غذایی‌تان را به نمایش می‌گذارد و این امکان را برایتان فراهم می‌آورد تا با تشخیص تغییرات لازم در کاهش وزن موفق‌تر باشید.
با مقایسه حجم معمول مصرفی خود با حجم‌های استاندارد معرفی شده شاید متوجه شوید دو و یا حتی سه برابر مقدار توصیه شده می‌خورید بنابراین حالا می‌توانید با دانستن حجم غذایی مناسب خود و رعایت آن در کاهش وزن موفق‌تر باشید.



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 11 )    ...   4   5   6   7   8   9   10   ...   
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic